برای ثبت سفارش تلفنی می توانید با این شماره تماس بگیرید
021 - 45802000
0
2845
موثرترین راه برای شستشوی دستی انواع لباس
اگر بخواهیم با خودمان روراست باشیم، ماشین لباسشویی در کنار تمام مزایایی که دارد گاهی بهتر است کنار گذاشته شود و برخی از لباسها را به صورت دستی بشویید. امروزه لباسهای متنوعی مناسب خانمها، آقایان و یا حتی کودکان در بازار وجود دارد که هر کدام از آنها با توجه به نوع لباس، جنس پارچه، رنگ و… از مراقبت و شستشوی متفاوتی برخوردار هستند. قبل از آن که تصمیم بگیرید یک یا چند لباس خود را به صورت دستی درون لگن شستشو دهید، حتما به لیبل لباس که درمورد الیاف و نحوهی شستشو اطلاعاتی را درج کرده است، دقت داشته باشید. برخی از مدلهای لباس همچون کت و شلوار حتما باید خشکشویی شوند و شستشوی آنها حتی به صورت دستی نیز ممنوع است. بنابراین قبل از شستشوی دستی لباس به دستورالعملهای درج شده بر روی لیبل آن توجه کنید و در صورت مشاهده علامت خشکشویی، لباس را به خشکشویی آنلاین بسپارید. به طور کلی برای شستشوی دستی برخی از لباسها باید یک سری نکات توجه داشته باشید تا در تمیزی صحیح لباس موثر باشد.
یکی از بهترین و دقیقترین روش شستشوی انواع لباس، شستشوی دستی است که بدان معناست، شما میخواهید با دقت بسیار زیادی تمامی مراحل شستشوی لباس خود را انجام دهید. اما نکتهای که در هنگام شستشوی دستی انواع لباس به خصوص لباس بچگانه باید توجه کنید آن است که لباسهای مشابه از لحاظ رنگ و جنس پارچه را با یکدیگر شستشو دهید. همانطور که در قسمت قبل گفته شد برخی از لباسها را نباید بشویید ولی در عوض لباسهایی هستند که به صرفه است تا آنها را به صورت دستی شستشو دهید. برخی از انواع لباس همچون سوتین، شورت، جوراب و… را بهتر است تا به صورت دستی بشویید. همچنین برخی دیگر از انواع لباس چه مردانه و چه زنانه با توجه به جنس پارچهای که دارند بر روی لیبل آنها شستشو به صورت دستی درج میشود که برای شستن این گونه لباسها حتی به صورت دستی باید مواردی را رعایت کنید تا در حین شستشو دچار آسیب نشود. بنابراین ابتدا، همیشه برچسب مراقبت را برای دستورالعمل ها بررسی کنید. اگر لباس شما دارای نماد شستشوی دستی است که دستی را در وان آب به تصویر میکشد، دستورالعملهایی که در این مقاله گفته میشود را برای تمیز کردن لباس با دست دنبال کنید. اما اگر روی برچسب نوشته شده است: «فقط خشکشویی»، از شستن آن در خانه جدا خودداری کنید.
گامهایی که در شستشوی دستی لباس باید رعایت کنید به شرح زیر است:
خواندن لیبل لباس: برای شستشوی دستی لباس حتما برچسب آن را بخوانید. سپس بهترین شوینده را برای شستشوی دستی آن انتخاب کنید. اگر هیچ برچسب مراقبتی وجود نداشت، یک شوینده ملایم یا مایع لباسشسویی مخصوص انتخاب کنید.
یک وان را پر از آب کنید: با توجه به دمای توصیه شده درون لیبل لباس، یک وان را پر از آب کنید. اگر هیچ برچسب مراقبتی وجود ندارد، آب خنک تا ولرم را انتخاب کنید. حدود یک قاشق چایی خوری مواد شوینده اضافه کنید. اگر میخواهید یک لباس بزرگ یا چندین لباس را با دست بشویید، ممکن است به مواد شوینده بیشتری نیاز داشته باشید.
لباس را درون آب غوطهور کنید: لباس را درون آب فرو کنید تا کامل خیس شود. از حرکات ملایم برای چرخاندن لباس در آب و کف استفاده کنید. از چنگ زدن یا چرخاندن لباهایی که میتواند باعث کشش یا آسیب به پارچه شود، جدا خودداری کنید. لباس را به آرامی در آب بچرخانید تا زمانی که لباس تمیز شود.
تکرار شستشوی لباس در آب: پس از آن که از تمیز شدن لباس درون آب و کف مطمئن شدید، وان یا سینک را از آب تخلیه کرده و سپس مجدد پر از آب تمیز کنید. لباس خود را درون آب فرو ببرید و بالا و پایین کنید تا کامل کف آن از بین برود. در صورت لزوم میتوانید این کار را درون آب تمیز تکرار کنید تا خوبی مواد شوینده از روی لباس پاک شود.
نحوه شستشوی سوتین بدون تغییر شکل
برای حفظ شکل و جزئیات ظریف سوتین و انواع دیگر لباس زیر، شستشو به صورت دستی توصیه میشود. اما برای این گونه شستشو لازم است تا دستور العملهای زیر را رعایت کنید تا لباس زیر شما دچار تغییر شکل و آسیب نشود.
سوتن را خیس کنید. سینک یا وان را با آب ولرم پر کنید. یک ماده شوینده ملایم و بدون الکل اضافه کنید و با آب مخلوط کنید. سوتین را با دقت در محلول قرار دهید و اجازه دهید 15 دقیقه خیس بخورد. با دستان خود، کف را به سوتین بزنید.
شوینده را از روی سوتین بشویید. سوتین را از آب خارج کنید سپس زیر شیر آب نگه دارید و اجازه دهید آب روی سوتین جاری شود و صابون را بشویید. حتما آبکشی کنید تا زمانی که سوتین دیگر کف نداشته باشد.
خشک کردن سوتین. برای خلاص شدن از شر هر گونه آب اضافی، قبل از اینکه آن را آویزان کنید تا خشک شود، به آرامی سوتین خود را درون حوله تا کنید. لباس را صاف روی یک حوله قرار دهید و حوله دیگری را روی آن قرار دهید و فشار دهید تا آب اضافی گرفته شود و سپس سوتین را آویزان کنید تا خشک شوند.
نحوه شستشوی دستی ژاکت یا پلیور
برخی از لباسهای بافتنی همچون ژاکت و پلیور دارای بافت و پارچههای مخصوصی هستند که در لیبل آنها شستشو به صورت دستی درج میشود، اما حتما باید مراحل زیر را برای شستشوی این گونه لباسهای حساس رعایت کنید تا دچار آسیب نشوند.
مواد شوینده را آماده کنید. وان را با آب ولرم و چند قطره شوینده ملایم مانند مایع لباسشویی پر کنید. برای خنثی کردن بوی عرق، 3/4 فنجان سرکه سفید اضافه کنید.
ژاکت را در آب فرو کنید و به آرامی بچرخانید و مراقب باشید که آن را چنگ نزنید و یا نکشید. بگذارید 10 دقیقه خیس بخورد. سپس، آب سرد را روی ژاکت باز کنید و اجازه دهید تا آب بر روی آن جاری شود تا جایی که باقیمانده صابونی از روی لباس پاک گردد
پس از خیساندن، ژاکت را به دیواره وان فشار دهید تا آب اضافی آن گرفته شود. ژاکت را روی یک حوله سفید بر روی یک سطح صاف قرار دهید (حوله سفید از انتقال رنگ از حوله به ژاکت جلوگیری می کند). به آرامی حوله و ژاکت را روی هم بغلتانید تا آب اضافی آن گرفته شود.
ژاکت را روی یک سطح صاف ترجیحاً توری قرار دهید تا هوا در گرش باشد. آن را دور از آفتاب و گرما نگه دارید. همانطور که ژاکت در حال خشک شدن است، آن را به شکل اولیه خود برگردانید، درواقع شانه ه و سجاف را مربعی کنید و آستینها را به موازات بدن قرار دهید.
پاسخی بگذارید